MYSTIC MISSY FU

“Com molts altres il·lustradors sempre em va agradar dibuixar des de petita, així que quan em va ser possible vaig començar els meus estudis d’Il·lustració a la mítica i ja desapareguda escola Llotja d’Avinyó.

Allí vaig cursar un Graduat en arts i oficis amb especialitat d’il·lustració. Més tard complementaria aquests estudis amb Gràfica Publicitaria i Disseny de Moda.

Com a molts artistes nascuts als vuitanta, em va influenciar molt el Manga que consumíem a la tele , les pelis d’animació , el boom del street art a Barcelona . Crec fermament que l’haver viscut l’època analògica i passar al digital ha influenciat la meva manera d’entendre i utilitzar els materials i explicar les escenes en les meves il·lustracions. Sempre amb un cert gust per el “antiquat” o “Vintage” barrejat amb el modern , des de el vestuari , als pentinats , els colors, els personatges que hi surten.

Un altre part molt important de la meva obra és la natura , tan els animals com les plantes. Sempre present , m’encanta que tinguin un petit o gran protagonisme en cada il·lustració, allò que cada animal o representa pot ajudar a explicar i enriquir una escena que es representa.

M’agrada pensar que faig quadres que son il·lustracions en gran format i explicant part d’alguna història que està vivint el protagonista d’aquesta.”

 

www.mysticmissyfu.com
@mystic_missy_f